Over ons

Orthopedie Hanson is een dynamisch familiaal bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van orthopedische schoenen en steunzolen op maat waarvan de door het R.I.Z.IV.erkende zaakvoerder Dieter Hanson al reeds de derde generatie verstrekker is.

We streven ernaar dat we voor iedere patiënt de juiste, perfecte oplossing kunnen vinden voor de specifieke problematiek individueel per patiënt . Daarom wordt er bij Orthopedie Hanson voldoende tijd besteed om te luisteren naar de noden van de patiënt en het aanbieden van een geschikte oplossing waarmee comfort van de patiënt wordt verbeterd. Daarbij wordt gebruik gemaakt van  ​​2D en 3D scan apparatuur . De patiënt kan voor zijn orthopedische schoenen zelf zijn model kiezen, ook eigen creaties zijn welkom natuurlijk in functie van de oplossing . Ook naar kleur is de patiënt vrij om te kiezen. Naast de standaardkleuren zwart en bruin, kunnen we u een uitgebreid aanbod aan kleuren aanbieden.

Naast orthopedische schoenen is orthopedie Hanson ook gespecialiseerd in het vervaardigen van steunzolen volledig op maat. Ook daarvoor wordt er voldoende tijd aan een voetonderzoek besteed. Bij ons kunt u ook terecht voor ​orthopedische veiligheidsschoenen ​met CE certificaat.
We maken voor u naast de klassieke steunzolen ook steunzolen voor specifieke doeleinden bv: sportzolen,steunzolen voor in laarzen , wandelschoenen, werkschoenen...

Doordat ik als verstrekker erkend ben van alle mutualiteiten, verzekeringen, fonds voor arbeidsongevallen kunt u bij ons genieten van een volledige of gedeeltelijke teruggave van de kostprijs. Bij ons kunt u ook terecht voor kleine orthopedische aanpassingen aan confectieschoenen bv; ophoging hak.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak zodat we klaar staan om u met nodige tijd,respect en zorgen te mogen ontvangen.
We zijn vlot bereikbaar, voorzien van eigen parking voor de zaak en natuurlijk toegankelijk voor rolwagens.